– Înscrieri creșă București –

În primul rând, este foarte important ca, încă de acasă, de la vârste fragede, să îi educăm pe cei mici să se focuseze mai mult pe procesul de învățare decât pe o simplă acumulare de cunoștințe. Faptul că punem accent încă de acasă, din interacțiunile zilnice, pe procesele de învățare, pe crearea legăturilor între idei și nu pe memorare, îi ajută pe cei mici, mai târziu, să își formeze un sistem de decizii, să își dezvolte puterea de concentrare și legăturile dintre evenimentele și fenomenele care îi înconjoară. De fapt, ajutându-i să dobândească aceste abilități, îi pregătim să se descurce în viață. Să vedem, așadar, care sunt elementele la care ne uităm atunci când suntem în procesul de înscrieri creșă.

ratie-optima

Cât de mult sunt implicați copiii în activitățile din clasă?

Par desenele și planșele să fie realizate de ei sau de profesor? Sala de clasă te stimulează suficient de mult cât să fii interesat să participi la activități? Cât de liniște este în creșă/grădiniță? Se aud râsetele copiilor? Care este abordarea pe care educatorul o are în modul în care se adresează copiilor? Propozițiile merg mai mult în sfera regulilor sau îi invită pe cei mici să se implice, să contribuie, să își spună opinia?

perioada-de-acomodare2

Creșă București – te îndeamnă mediul educațional la explorare și bucurie?

Cât de luminos este spațiul? Există o zonă special dedicată pentru jocul de rol? Cât de primitor este spațiul? Sunt plante în jur? Creșă București – cum este structurat programul? Este orarul suficient de flexibil astfel încât să aibă timp pentru joacă și explorare neîntreruptă? Există o tranziție lentă de la o activitate la alta?