Programează o vizită

Excelenta in educatie

Questfield este o instituţie de învăţământ care pune accent pe principiile curriculumului britanic si care, încă din anul 2003, lucrează la crearea propriului său concept educaţional.

Este o şcoală organică care învaţă şi se dezvoltă în continuu, ghidând profesori şi elevi spre a-şi atinge potenţialul, spre fericirea şi libetatea de a deveni cea mai bună versiunea a lor.

Învăţarea în sens clasic (învăţarea academică) este doar punctul de plecare; la Questfield, copilul dumneavoastră va beneficia de o multitudine de experienţe care îl vor ajuta să îşi descopere întregul potenţial: acela de elev, artist, atlet, membru al comunităţii şi, mai presus de toate, individ unic şi extraordinar în unicitatea sa.

La Questfield, noi credem că educaţia este cea mai rapidă şi necesară cale către cunoaşterea de sine, leadership şi autonomie.

Educaţia este unul dintre cele mai responsabile şi creative acte umane, miza fiind identitatea însăşi.

Pentru copii, Questfield este un cadru care le permite să devină cea mai bună versiune a lor. Pentru profesori, Questfield este o structură în care ei pot crea noi arhitecturi de învăţare.

ACTIVITĂȚI

Biblioteca
ÎNOT
Este sportul care activează cel mai bine întregul sistem muscular al corpului. Înotul este atât distractiv cât și terapeutic (prin înot se pot corecta anumite poziții greșite ale coloanei vertebrale).
Biblioteca
ECHITAȚIE
Vibrațiile produse de cai în timp ce sunt călăriți activează o parte a creierului responsabilă pentru imbunătățirea abilităților cognitive.
Biblioteca
TENIS
Este un sport complex care mărește puterea de concentrare și contribuie semnificativ la creșterea emoțională. Activează aproape toate grupele musculare, îmbunătățește agilitatea și vederea.
Cresa
POVESTEA
Questfield invită toți copiii cu vârsta între 14 luni și 12 ani să participe în timpul verii la misiunea de căutare a lui QuestFinn.…mai mult

Cresa
CONCEPTUL EDUCAȚIONAL
Conceptul școlii de vară este unul dinamic, organic, echilibrat, diferențiat, personalizat și reprezintă un mix a 3 elemente de bază: Sport, Artă și Joacă Structurată.…mai mult

Cresa
PASIUNE PENTRU ÎNVĂŢARE
Atât timp cât profesorii iubesc ceea ce fac, tot atât de mult vor iubi şi copiii ceea ce învaţă de la ei.…mai mult

Cresa
OBICEIURILE MĂIESTRIEI

Şcoala de vară Questfield este asociată cu niveluri mari de motivaţie şi implicare şi promovează învăţarea de dragul învăţării

…mai mult

Cresa
EDUCAŢIE ALTERNATIVĂ PENTRU TOŢI
Programul Şcolii noastre de vară este deschis pentru toţi copiii, fie ei interni ai sistemului Questfield sau externi,

…mai mult

Cresa
PROFESORI DE SPECIALITATE

Cei mai buni profesori sunt artişti care cunosc ştiinţa predării

…mai mult

FACILITĂȚI

Sali de clasa
DESIGN SĂLI DE CLASĂ
Fiecare sală de clasă este dotată cu mobilier specific vârstei şi activităţilor şcolare care permit amenajarea spaţiului în „centre de interes/arii de experienţă”.
Biblioteca
OUTDOOR
4000 de mp de spațiu verde și 4 locuri de joacă și o bază sportivă cu teren de sport de 600 mp Piscină exterioară încălzită
Biblioteca
SPORT ȘI MIȘCARE
Copiii au parte de cel puțin o sesiune de activități în aer liber în fiecare zi în care explorează spațiul de joacă din curtea grădiniței.
Biblioteca
MENIU
Meniuri în sistem de catering concepute în colaborare cu un nutriționist şi un medic pediatru. Oferim două tipuri de meniuri, la alegere, un meniu carne regulat și un meniu lacto-ovo-vegetarian.
Sali de clasa
COMUNICAREA CU PĂRINȚII
Comunicarea se realizează prin telefon şi email, direct cu profesorul, prin informare săptămânală către părinţi, newsletters și portalul părinţilor.
Biblioteca
EDUCAȚIONAL
Materiale didactice specifice vârstei oferite într-un cadru structurat şi resurse individuale reînnoite periodic, dedicate anumitor proiecte educaționale derulate.
Biblioteca
BIBLIOTECA ȘCOLII
Dispunem de o bibliotecă impresionantă, reînnoită și adaptată periodic datorită dinamicii conceptului educațional.
Transport
TRANSPORT
Oferim pentru rezidenții din Pipera, opțional, transport cu microbuzul școlii.
Questfield este una dintre top 10 instituții educaţionale internaționale din București, care, începând cu 2003 se ghidează după principiile curriculum-ului britanic, fiind în acelaşi timp acreditată de Ministerul Educației și Cercetării din România. Questfield conține o creșă, o grădiniță, o școală primară și o școală de vară.

Programează o vizită