Se poate și în România! Despre povestea Școlii Questfield sau cum să faci inovație în educație.

“Niciun lucru măreț din lume nu a fost realizat fără pasiune.” (George William)

Peste 30 de participanți, părinți, profesori și colaboratori ne-au fost alături la primul evenimentul de prezentare a Școlii Questfield, prima școală primară bilingvă cu un concept educațional propriu, unic în România.

Participanții la eveniment au avut ocazia să afle povestea Școlii Questfield, să o cunoască pe fondatoarea proiectului, Fabiola Hosu, și să vadă cum funcționează o școală care are propriul concept educațional.

scoala Questfield

”Dinamica evenimentului ne-a dat încredere în răspunsul pozitiv și entuziast al părinților la inovație în școală, semn că societatea civilă din România e gata de schimbare. Vă invităm să ne fiți alături în această schimbare și să co-creăm spațiul de învățare al copiilor noștri. Peste ani și ani, vom putea spune că împreună am contribuit la schimbarea de paradigmă școlară din România și nu numai.
Așadar, vă așteptăm pe toți alături de noi, înapoi în Școală!”, Fabiola Hosu, director executiv Questfield,  inițiator al conceptului Little London, parte din echipa de fondatori a Coaliției pentru Educație și susținător activ al inițiativelor educaționale alternative din România.